Op 14 mei beginnen we met nieuwe groepen in zowel Rotterdam als Schiedam

Bij de BuzinezzClub helpen we je om je interesses en kwaliteiten opnieuw te ontdekken en je te inspireren om na te denken over je toekomst & dromen.

Kom eens vrijblijvend met ons praten om te zien of wij je de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen bieden (deelname is gratis).

Op 14 mei beginnen we met nieuwe groepen in zowel Rotterdam als Schiedam

Bij de BuzinezzClub helpen we je om je interesses en kwaliteiten opnieuw te ontdekken, en je te inspireren om na te denken over je toekomst & dromen.

Kom eens vrijblijvend met ons praten om te zien of wij je de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen bieden.

Ontdek de BuzinezzClub

De BuzinezzClub richt zich op het helpen van jongeren (tussen 16 en 35 jaar) om hun interesses en kwaliteiten te ontdekken, en hen te inspireren om na te denken over hun toekomst en dromen. Het is belangrijk om te weten waar je passie ligt en waar je goed in bent, omdat dit kan helpen bij het maken van weloverwogen carrièrekeuzes en levensdoelen.

Dit doen we vanuit onze trainingslocatie in Rotterdam en Schiedam en is 100% gratis! Kom eens vrijblijvend bij ons praten om te zien of wij je de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen bieden. Zodat jij je potentieel benut en je dromen najaagt.

We maken graag kennis met je

Meld je aan voor een kennismaking

Voorwaarden voor deelname *

We wijzen je op onze privacyverklaring.

Hierin begeleiden wij jou:

  • het ontdekken van je passies & talenten
  • het achterhalen van je drijfveren & kernwaarden
  • het ontdekken van je kwaliteiten & vaardigheden en die kunnen koppelen aan een beroep en/of opleiding die je wilt volgen
  • het ontwikkelen van je eigen ‘persoonlijke merk’ zodat je een beter beeld hebt over wie je bent en waar je voor staat

  • achterhalen welke werkgebieden bij je passen door het maken van beroepskeuzetest

  • hoe je doelen moet stellen en die weet te behalen

Deelname is 100% gratis

Ben je op zoek naar de juiste opleiding, een passende baan, of droom je ervan je eigen onderneming te starten? Bij ons begint alles met het ontdekken van je passie en talenten.

Wanneer je je bewust bent van je passie en talenten, weet je precies welke opleiding je moet volgen om je droombaan te bereiken. En als je eenmaal weet wat voor werk je gelukkig maakt, wordt het eenvoudig om te bepalen op welke banen je moet solliciteren. Als je beseft dat je niet gelukkig wordt door voor iemand anders te werken, waarom zou je dan niet je eigen onderneming starten?

Member ervaringen

Zij hebben al meegedaan aan de BuzinezzClub

Martin
Rekina
Edson
Jermaine
Sanne
Dwayne