Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Members & jongeren

De Buzinezzclub is speciaal voor jongeren tussen de 17 en 35 jaar. Als je nu leeft van een uitkering kun je meedoen. Heb je géén uitkering en geen dagbesteding (dus geen werk, opleiding of andere verplichtingen) kun je meestal ook deelnemen. Ook hebben we speciale projecten: bijvoorbeeld voor entreestudenten.

Wil je zeker weten dat je mee kunt doen? Neem dan contact op met de vestiging, of stuur een e-mail. Op de contactpagina vind je onze vestigingen. We staan je graag te woord. Ook kun je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek, waarna we snel contact met je opnemen en je uitnodigen voor een kop koffie!

Bij de Buzinezzclub sta jij centraal! Jouw droom en ambities zijn voor ons heel belangrijk. Samen maken we een persoonlijke plan dat past bij doelen. Zo ben je zelf in control! Ook volg je veel groepstrainingen, workshops en krijg je coaching van experts. We kunnen je verder een mooi verhaal vertellen over onze aanpak, maar het belangrijkste is de ervaring van andere deelnemers. Op onze website en social media vind je tal van testimonials. Wil je het liever zelf ontdekken? Schrijf je vrijblijvend in voor een kennismakingsgesprek!

Absoluut. Sterker nog: bij de Buzinezzclub ga je jouw doelen ontdekken! In ons trainingsprogramma is hier veel aandacht voor. We vinden het belangrijk dat jij zelf een goede keuze kunt maken voor je toekomst.

Ja, dat kan! Zolang je gemotiveerd bent en vooruit wil, kun je rekenen op de Buzinezzclub. Bovendien ben je niet de eerste. We weten welke stappen jij moet nemen zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je bovendien jouw situatie toelichten.

Coaches & vrijwilligers

Bij de Buzinezzclub zijn tientallen vrijwilligers betrokken als coach. Zij trekken 1-op-1 op met jongeren en helpen waar nodig. Als je momenteel een baan of onderneming hebt, of met pensioen bent, kun je meedoen als coach. Er zijn verder geen voorwaarden.

Na je aanmelding als coach volgt een persoonlijk gesprek of een uitnodiging voor een kennismakingsavond. Op deze momenten kun je aangeven hoe vaak, hoe en wanneer je een bijdrage wilt leveren. Alles is bespreekbaar! We rekenen wel op een samenwerking van minimaal een jaar. We vinden het belangrijk dat jongeren echt kunnen bouwen op een coach. Verder nodigen we je regelmatig uit voor evenementen en bijeenkomsten. Soms informatief, soms voor de gezelligheid!

Dat kan! Neem contact op met de trainers op jouw vestiging en bespreek de mogelijkheden.

We zijn altijd op zoek naar goede ingangen bij bedrijven. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging en bespreek de mogelijkheden. Ook kun je altijd vacatures sturen naar info@buzinezzclub.nl of middels ons contactformulier.

Partners & gemeenten

De Buzinezzclub wil zich inzetten voor alle jongeren in Nederland. Een belangrijke factor zijn het aantal jongeren dat deel kan nemen. De trainingen vinden veelal plaats in groepsverband. Indien jouw gemeente beschikt over genoeg jongeren voor deelname, gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Stuur vrijblijvend een bericht via ons contactformulier voor een kennismaking.

Dat kan! Neem contact op via het contactformulier op onze website. Dan nemen we snel contact met je op.

Overige vragen & reglement

Je kunt je klacht indienen door te mailen naar info@buzinezzclub.nl met een nadrukkelijke vermelding in het onderwerp. We nemen klachten zéér serieus. Je kunt snel een reactie verwachten na het indienen van je klacht. Ook verwijzen we graag door naar ons klachtenreglement.

De gegevens die wij in ons systeem hebben, kunnen gevoelig zijn. Daarom is privacy één van onze belangrijkste aandachtspunten. In ons privacyreglement lees je er alles over.