Droom je ervan om je eigen bedrijf te beginnen?

Doe dan mee aan het “Boss van je eigen Buzinezz” programma en maak je dromen waar!

In september beginnen we met nieuwe rondes van het “Boss van je eigen Buzinezz” programma in Rotterdam & Eindhoven. Claim nu je plek!

In september beginnen we met nieuwe rondes van het “Boss van je eigen Buzinezz” programma in Rotterdam & Eindhoven. Claim nu je plek!

Claim je plek bij

Boss van je eigen buzinezz

Voorwaarden voor deelname *

We wijzen je op onze privacyverklaring.

Het Boss van je eigen Buzinezz programma:

  • Een unieke kans om jouw ondernemingsdroom waar te maken.

  • 10 weken gratis coaching om jouw ondernemingsplan te realiseren.

  • Leer van experts, ondernemers en coaches tijdens 4 avond workshops en werksessies.

  • Krijg de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw onderneming te starten.

  • Stap voor stap naar jouw onderneming.

Deelname is gratis.

Het enige wat wij vragen, is jouw commitment om je dromen waar te maken.

Het Boss van je eigen Buzinezz programma is een initiatief van de BuzinezzClub en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het programma

In 10 weken je businessplan op papier

Droom je ervan je eigen onderneming te starten? Het Boss van je eigen Buzinezz programma is jouw kans om die droom te verwezenlijken. We bieden een uniek, 10-weken durend coachingstraject, helemaal gratis. Dit programma is speciaal ontworpen voor gedreven jongeren tussen de 17 en 35 jaar die hun ondernemingsplannen tot leven willen brengen.

Week 1

15 APR ’24 – EHV
16 APR ’24 – RDAM

Kick-off: Boss van je eigen Buzinezz

Ben je klaar voor je ondernemersavontuur? Kom naar onze kick-off bijeenkomst en ontdek een feestelijke start met lekker eten en inspiratie van o.a. ondernemer Karim Erja.

Je ontmoet onze deskundige trainers, leert over ons 10 weken durende trainingsprogramma en maakt kennis met ons ondersteunende team. Na het officiële programma is er volop gelegenheid om te netwerken. Mis het niet en meld je aan om je ondernemersreis te beginnen!

Week 2

22 APR ’24 – EHV
23 APR ’24 – RDAM

Training 1: Jij als ondernemer

Ondernemen begint bij jou als ondernemer. Wie ben je? Wat drijft je? Wat zijn je kernwaarden? Een goed idee alleen is niet genoeg. Ontdek dit in training 1.

Week 3

29 APR ’24 – EHV
30 APR ’24 – RDAM

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 1). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 4

6 MEI ’24 – EHV
7 MEI ’24 – RDAM

Training 2: Concurrentie & markt

Een marktonderzoek helpt je de markt te begrijpen door de identificatie van je klanten, hun behoeften en waar je ze kunt vinden. Bovendien krijg je inzicht in de prestaties van anderen in jouw branche en hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Dit leer je in training 2.

Week 5

13 MEI ’24 – EHV
14 MEI ’24 – RDAM

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 2). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 6

20 MEI ’24 – EHV
21 MEI ’24 – RDAM

Training 3: Marketing & verkopen

Als je jezelf als ondernemer kent en begrijpt wie je doelgroep is, waar ze vandaan komen, wat ze denken en wat hen boeit, kun je hier effectief op inspelen bij het lanceren van je product of dienst op de markt. Deze vaardigheid ontwikkel je tijdens training 3.

Week 7

27 MEI ’24 – EHV
28 MEI ’24 – RDAM

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 3). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 8

3 JUN ’24 – EHV
4 JUN ’24 – RDAM

Training 4: Financiën

Het is essentieel om grote doelen (zoals een eigen winkel beginnen of wereldwijd t-shirts verkopen) in behapbare stappen te verdelen. Dit is de sleutel tot onafhankelijk ondernemerschap. Het beste is om te beginnen zonder externe leningen, gebruikmakend van je eigen kennis en middelen.

Tijdens de training moedigen we aan om een open discussie te voeren met de members over de beslissing om morgen te beginnen of niet. We kijken samen naar drie modellen en proberen in de groep zowel inspirerende voorbeelden als waardevolle uitzonderingen te ontdekken waarvan iedereen kan leren.

Deze inzichten verwerven members tijdens training 4.

Week 9

10 JUN ’24 – EHV
11 JUN ’24 – RDAM

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 4). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 10

17 JUN ’24 – EHV
18 JUN ’24 – RDAM

Fly-out: Boss van je eigen Buzinezz

Het “Boss van je eigen Buzinezz” programma is afgerond na 10 weken. Laten we samen het succes vieren en vooruitkijken naar de toekomst. Dit is een kans om je bedrijf te presenteren aan een enthousiast publiek, waardevolle contacten te leggen en te genieten van een inspirerende avond vol succesverhalen.

#Boss

Word Boss van je eigen Buzinezz

Waarom zou je je vandaag nog aanmelden?

Omdat dit jouw kans is om de ondernemer in jezelf te ontdekken en te laten groeien. Omdat we geloven dat elke droom de moeite waard is om nagejaagd te worden. En omdat we jou willen helpen slagen. Het is tijd om je dromen werkelijkheid te maken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor het Boss van je eigen Buzinezz programma in Rotterdam of Eindhoven.

Veelgestelde vragen over Boss van je eigen Buzinezz

Het BOSS van je eigen Buzinezz ondernemersprogramma is kosteloos voor deelnemers dankzij steun van organisaties (fondsen & subsidies) die willen investeren in initiatieven die jongeren en jonge ondernemers helpen. 

Nee, het programma is ingericht om vanuit jouw drive en missie jouw unieke buzinezz te starten. Vaak hebben members (deelnemers aan het BOSS programma) juist verschillende ideeën, in plaats van geen idee. Als je meer ideeën hebt, raden we aan om er in het begin van het programma één uit te kiezen en daar je ondernemingsplan voor te schrijven. Als je het één keer hebt gedaan, kun je daarna een plan schrijven voor je andere ideeën.

Zeker, juist als je al gestart bent, kun je vanuit je ervaring bekijken wat je beter kunt doen en hoe je jouw onderneming sneller kunt laten groeien. 

De inloop is van 18:30 uur tot 19:00 uur, en de training vindt plaats van 19:00 uur tot 21:00 uur.

De coachingsessies zijn 20 minuten en vinden plaats tussen 18.40 en 21.20 uur. Op deze avonden kun je van 19.00-21.00 uur op onze locatie aan je ondernemingsplan werken en sparren met andere BOSS members. Je kunt je eigen notebook/tablet meenemen of een notebook van ons lenen.

Voel je vrij om op onze locatie aan je ondernemingsplan te werken. We zijn geopend van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Je kunt de trainingen en coachingsessies online bijwonen. De organisatie stuurt alle members een Zoom-uitnodiging (via de mail) met daarin de fysieke locatie en de link voor online deelname. Houd er rekening mee dat de training online niet interactief is. De focus van de trainers ligt op de members in de zaal.

Indien je onverwachts niet aanwezig kunt zijn op het door jou gereserveerde tijdstip, of als je niet online kunt deelnemen, kun je je coachingsessie annuleren via Appointlet. Op deze manier wordt de coach tijdig op de hoogte gesteld van jouw afwezigheid, waardoor een andere deelnemer mogelijk jouw tijdslot kan overnemen.

Als je een coachingsessie hebt ingepland op een beschikbaar tijdstip, zorg dan dat je 5-10 minuten voor het het geplande tijdstip aanwezig bent, zowel fysiek als online. De coachingsessie duurt maximaal 20 minuten. Er kan uitloop zijn, waardoor je coachingsessie later start, geen zorgen, jouw coachingsessie blijft even lang.

Ook als je geen coachingsessie hebt kunnen inplannen, ben je van harte welkom om aan je ondernemingsplan te werken op onze locatie. Onze locatie is hiervoor beschikbaar van 19:00 uur tot 21:00 uur.

We doen ons best om voldoende coaches beschikbaar te hebben. Dit lukt door vakantie helaas niet altijd. Het is dus belangrijk om snel je coachingsessie in te plannen via Appointlet. Als dit niet lukt, kun je een e-mail sturen naar Boss@buzinezzclub.foundation (voor deelnemers in Rotterdam) of naar Eindhoven@buzinezzclub.nl (voor deelnemers in Eindhoven) om op de reservelijst te komen. Als er een coachingsessie van een andere deelnemer uitvalt, wordt de eerstvolgende persoon op de reservelijst geholpen. Als je toch niet aan de beurt komt, raden we je aan om zo snel mogelijk je volgende coachingssessie in te plannen. Elke donderdag om 15:00 uur kun je je sessie inplannen nadat je onze uitnodiging per e-mail hebt ontvangen. Er zijn 4 coachingsessies avonden per ronde, hoe verder in de ronde hoe makkelijker het is om een coachingsessie in te plannen.

Iedere donderdag om 15:00 uur krijgt elke deelnemer per e-mail een uitnodiging om een 1-op-1 coachingsessie in te plannen. In deze uitnodiging wordt de Appointmentlink gedeeld en wordt uitgelegd hoe je een plek kunt reserveren bij onze coaches voor een coachingsessie.

In Appointlet, het platform waar je jouw 1-op-1 coachingsessie boekt, ontdek je meer over onze coaches en hun specialiteiten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een groep met niet te grote leeftijdsverschillen het meeste effect oplevert bij de deelnemers, vandaar ons leeftijdscriterium.  

Net voor de start van de training ontvang je de slides (en andere documenten). Hierdoor kun je ook bij de online training zelf de slides erbij houden.

Neem contact op met de betreffende coach of stuur een e-mail naar:
Rotterdam: boss@buzinezzclub.nl

Eindhoven: eindhoven@buzinezzclub.nl

 

Het businessplan hoeft niet volledig te zijn ingevuld om feedback te ontvangen. Om een certificaat te verkrijgen, moet je minimaal één keer je businessplan hebben ingeleverd en ten minste drie keer aanwezig zijn geweest bij de trainingen.