Droom je ervan om je eigen bedrijf te beginnen?
Dit is je kans! Claim nu je plek voor de kick-off op 16 april in Rotterdam of Eindhoven.

Deelname aan Boss van je eigen Buzinezz is helemaal GRATIS! Het enige wat wij vragen, is jouw commitment om je dromen waar te maken.

Deelname aan Boss van je eigen Buzinezz is gratis.
Het enige wat wij vragen, is jouw commitment om je dromen waar te maken.

Claim je plek bij

Boss van je eigen buzinezz

Voorwaarden voor deelname *

We wijzen je op onze privacyverklaring.

Het Boss van je eigen Buzinezz programma:

  • Een unieke kans om jouw ondernemingsdroom waar te maken.

  • 10 weken gratis coaching om jouw ondernemingsplan te realiseren.

  • Leer van experts, ondernemers en coaches tijdens 4 avond workshops en werksessies.

  • Krijg de tools, begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om jouw onderneming te starten.

  • Stap voor stap naar jouw onderneming.

Deelname is gratis.

Het enige wat wij vragen, is jouw commitment om je dromen waar te maken.

Het programma

In 10 weken je businessplan op papier

Droom je ervan je eigen onderneming te starten? Het Boss van je eigen Buzinezz programma is jouw kans om die droom te verwezenlijken. We bieden een uniek, 10-weken durend coachingstraject, helemaal gratis. Dit programma is speciaal ontworpen voor gedreven jongeren tussen de 17 en 35 jaar die hun ondernemingsplannen tot leven willen brengen.

Week 1

6 FEB ’24

Kick-off: Boss van je eigen Buzinezz

Ben je klaar voor je ondernemersavontuur? Kom naar onze kick-off bijeenkomst en ontdek een feestelijke start met muziek, lekker eten en inspiratie van o.a. ondernemer Karim Erja.

Je ontmoet onze deskundige trainers, leert over ons 10 weken durende trainingsprogramma en maakt kennis met ons ondersteunende team. Na het officiƫle programma is er volop gelegenheid om te netwerken. Mis het niet en meld je aan om je ondernemersreis te beginnen!

Week 2

13 FEB ’24

Training 1: Jij als ondernemer

Ondernemen begint bij jou als ondernemer. Wie ben je? Wat drijft je? Wat zijn je kernwaarden? Een goed idee alleen is niet genoeg. Ontdek dit in training 1.

Week 3

20 FEB ’24

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 1). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 4

27 FEB ’24

Training 2: Concurrentie & markt

Een marktonderzoek helpt je de markt te begrijpen door de identificatie van je klanten, hun behoeften en waar je ze kunt vinden. Bovendien krijg je inzicht in de prestaties van anderen in jouw branche en hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie. Dit leer je in training 2.

Week 5

5 MRT ’24

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 2). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 6

12 MRT ’24

Training 3: Marketing & verkopen

Als je jezelf als ondernemer kent en begrijpt wie je doelgroep is, waar ze vandaan komen, wat ze denken en wat hen boeit, kun je hier effectief op inspelen bij het lanceren van je product of dienst op de markt. Deze vaardigheid ontwikkel je tijdens training 3.

Week 7

19 MRT ’24

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 3). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 8

26 MRT ’24

Training 4: Financiƫn

Het is essentieel om grote doelen (zoals een eigen winkel beginnen of wereldwijd t-shirts verkopen) in behapbare stappen te verdelen. Dit is de sleutel tot onafhankelijk ondernemerschap. Het beste is om te beginnen zonder externe leningen, gebruikmakend van je eigen kennis en middelen.

Tijdens de training moedigen we aan om een open discussie te voeren met de members over de beslissing om morgen te beginnen of niet. We kijken samen naar drie modellen en proberen in de groep zowel inspirerende voorbeelden als waardevolle uitzonderingen te ontdekken waarvan iedereen kan leren.

Deze inzichten verwerven members tijdens training 4.

Week 9

2 APR ’24

1-op-1 coaching

Tijdens de werksessies bij de BuzinezzClub kun je je businessplan verder ontwikkelen (voortbouwend op wat je hebt geleerd in training 4). Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens de werksessie 1-op-1 coaching aan te vragen. Je kunt een afspraak maken met een van onze coaches.

Week 10

9 APR ’24

Fly-out: Boss van je eigen Buzinezz

Het “Boss van je eigen Buzinezz” programma is afgerond na 10 weken. Laten we samen het succes vieren en vooruitkijken naar de toekomst. Dit is een kans om je bedrijf te presenteren aan een enthousiast publiek, waardevolle contacten te leggen en te genieten van een inspirerende avond vol succesverhalen.

#Boss

word Boss van je eigen Buzinezz

Waarom zou je je vandaag nog aanmelden?

Omdat dit jouw kans is om de ondernemer in jezelf te ontdekken en te laten groeien. Omdat we geloven dat elke droom de moeite waard is om nagejaagd te worden. En omdat we jou willen helpen slagen. Het is tijd om je dromen werkelijkheid te maken. Schrijf je vandaag nog gratis in voor het Boss van je eigen Buzinezz programma