Zoek jij werk en kom je uit Maassluis, Vlaardingen of Schiedam?

Informatieavond voor ouders op 26 februari om 19.00u

Een beter toekomstperspectief voor jouw kind

Tijdens de informatieavond (26 februari 2024 om 19.00u) vertellen we je graag meer over ons 12-weken durende coachingsprogramma, maar bovenal willen we je een inkijkje geven in alles wat we kunnen bieden en betekenen voor jouw kind.

Meld je aan voor de gratis informatieavond op 26 februari 2024 om 19.00u bij BuzinezzClub MVS (Van Heekstraat 15, Schiedam).

Voor ouders uit de regio’s Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Zoekt jouw kind momenteel naar de juiste weg in het leven, twijfelt hij of zij over de toekomst, of blijft hij/zij zonder duidelijk doel thuis op de bank zitten? Misschien heeft jouw zoon of dochter nog geen diploma behaald of zijn er andere uitdagingen waar hij/zij mee worstelt.

Wij begrijpen dat als ouder, familielid of vriend, je het beste wilt voor jouw kind of dierbare. In een periode van 12 weken kunnen wij jouw kind helpen ontdekken waar zijn of haar passie ligt, wat hij/zij wil bereiken, en belangrijker nog, hoe dit te realiseren.

In 12 weken ontdekken waar zijn/haar passie ligt
Tijdens ons kosteloze programma bieden wij jouw kind begeleiding in de vorm van groepstrainingen en persoonlijke coaching. Ons programma is ontworpen om kwaliteiten te ontdekken, doelen te stellen en een stappenplan te ontwikkelen om die doelen te bereiken.

Ben je benieuwd of wij ook jouw zoon, dochter, familielid of vriend verder kunnen helpen? Of wil je meer weten over wat we precies doen?

Informatieavond
Wij nodigen jou graag uit voor onze informatieavond op maandag 26 februari 2024 om 19.00 uur. Om jouw plek te reserveren, kun jij je aanmelden via onderstaande knop.

Als je vooraf al vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Jamila Laoukili op 06 – 33 37 56 56

Locatie:
ONS Gebouw
Van Heekstraat 15
3125 BN Schiedam

Het BuzinezzClub coaching programma

Het BuzinezzClub programma is een traject dat over een periode van 12 weken is opgebouwd, verdeeld in 3 afzonderlijke fasen van elk 4 weken. Dit programma is ontworpen om jongeren te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van hun pad naar persoonlijke en professionele groei.

Fase 1
Zelfontdekking

In de eerste fase van het programma staat zelfontdekking centraal. Deelnemers worden uitgedaagd om diep na te denken over wie ze zijn, wat ze willen bereiken en welke vaardigheden ze bezitten. Dit proces van zelfreflectie helpt hen een helder beeld te krijgen van hun sterke punten, interesses en doelen voor de toekomst.

Fase 2
Doelstellingen & planning

In fase 2 draait alles om het stellen van duidelijke doelen en het ontwikkelen van effectieve time management- en planningsvaardigheden. Deelnemers leren hoe ze hun doelen kunnen definiëren en realistische stappen kunnen zetten om ze te bereiken. Daarnaast worden technieken aangereikt om hun tijd efficiënt te beheren, wat essentieel is voor succes op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Fase 3
Carrièrevoorbereiding

De laatste fase van het programma is gericht op het voorbereiden van deelnemers op een succesvolle carrière. Hier leren ze hoe ze sterke motivatiebrieven moeten schrijven om potentiële werkgevers te overtuigen, hoe ze een indrukwekkend CV kunnen opstellen dat hun vaardigheden en ervaring benadrukt, en hoe ze sollicitatiegesprekken met vertrouwen kunnen voeren. Daarnaast krijgen ze waardevolle tips en strategieën om hun professionele netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Gratis aanmelden

Informatieavond voor ouders

Voorwaarden voor deelname *

We wijzen je op onze privacyverklaring.

Belangrijke informatie:

  • Ons programma is volledig kosteloos

  • We ondersteunen jongeren op weg naar werk, opleiding, of het opzetten van een eigen onderneming

  • Voor jongeren van 16 tot 27 jaar

  • Voor jongeren uit de regio’s: Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Ons programma omvat 12 weken training, met twee wekelijkse sessies van twee uur.

We zijn geen uitzendbureau; in plaats daarvan helpen we jongeren te ontdekken wat ze echt willen en bieden we handvatten om dat te bereiken.

Deelname is 100% gratis