De WerkClub helpt nieuwe Nederlanders gratis op weg naar werk

Coach jongeren in jouw stad vooruit.

Coach jongeren in jouw stad vooruit.

De WerkClub helpt nieuwe Nederlanders op weg naar werk

coachen & trainen

Ervoor zorgen dat jongeren écht vooruit gaan.

Heb jij een leuke baan en de nodige levenservaring? En wil je jongeren inspireren het beste uit zichzelf te halen? Word dan coach bij de Buzinezzclub en zet je in voor jongeren en de toekomst. Deel je kennis, zet je netwerk in of deel je tips met jonge startende ondernemers in jouw stad! 100% voldoening gegarandeerd én een mooie aanvulling op je cv.

Vrijwilliger met impact

Maak het verschil in toekomst van jongeren door ze te ondersteunen richting werk, school of een eigen onderneming.

De keuze is aan jou

Verschillende mogelijkheden tot ondersteuning: eenmalig of voor een langere periode. Van workshop tot 1-op-1 coaching.

Geven én nemen

Je geeft niet alleen, je krijgt ook energie terug. Samen met andere vrijwilligers kun je bovendien kennis en ervaring delen.

in het kort

De mogelijkheden

  • Geven van een workshop aan members vanuit jouw expertise

  • Begeleiden van de members door middel van 1-op-1 coaching

  • Nederlandse taal: het bieden van lessen om de jongeren grammaticaal en taalkundig vooruit te helpen om bijvoorbeeld sollicitatiebrieven foutloos te maken

  • Ondersteunen bij het schrijven en uitdenken van plannen met ondernemende members

  • Delen van je expertise met (oud)-members, bijvoorbeeld op het terrein van persoonlijke groei, solliciteren, financiën, of een ander terrein waarin jij je kennis wilt delen

Let op: De veiligheid van onze members is voor ons essentieel. Wij accepteren geen enkele vorm van misbruik. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Coaches dienen kennis te nemen van en akkoord te gaan met ons sociaal veiligheidsbeleid.

Help jongeren vooruit

Word coach

Voorwaarden

We wijzen je op onze privacyverklaring.

Edwin is coach sinds 2013

Het is voor een coach belangrijk om jezelf overbodig te maken! Ik denk dat je heel open en eerlijk moet communiceren. Je moet durven te benoemen wat jou dwars zit en wat je wel en niet fijn vindt en andersom kun je dit ook van een member verwachten. Ik werd zelf met een wereld geconfronteerd die ik niet kende, dus het was voor mij ook wel even schrikken. Het is belangrijk om als coach ook wel een gepaste afstand te houden, zodat je ervoor zorgt dat de members op een gegeven moment zelfverzekerd genoeg zijn om hun eigen keuzes te maken.